Despre noi

Cum am inceput

TKT GRUP SRL a fost înfiinţată în anul 2004, scopul principal al organizaţiei fiind prestarea de servicii profesionale in activitati de comert cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi, gazosi si derivatelor sale.

Produse CASTROL de calitate

La TKT GRUP SRL Timisoara va oferim o gama vasta de emulsii, uleiuri si lubrifianti de clasa mondiala, fiind distribuitori autorizati ai companiei CASTROL.
Produsele oferite de noi acopera intreaga sfera de aplicatii, incluzandu-le cele mai solicitante, unde cea mai inalta tehnologie in materie de uleiuri si lubrificanti este solicitata.
Va putem ajuta in a va asigura ca echipamentele dumneavoastra se vor pastra in stare de functionare pentru un timp indelungat chiar si in situatii dificile si medii ostile, oferindu-va eficienta in productie.

Prelucrarea metalelor – o provocare pentru noi

Totodata compania noastra va ofera una dintre cele mai competitive game de fluide de prelucrare a metalelor. Pentru a fi siguri ca indeplinim cerintele dumneavoastra va oferim cunostintele si experienta noastra in cele mai variate industrii a prelucrarii metalelor.
Produsele noastre compatibile va ajuta sa imbunatatiti calitatea si productivitatea cu costuri scazute si totodata respectand toate normele de siguranta, sanatate si de mediu.